Velkommen i Århus Shotokan


Aarhus Shotokan Karate-Do er en af Danmarks ældste karateklubber, grundlagt i 1972.

Blandt klubbens medlemmer finder du både børn, unge studerende, motionister, ældre karate-pionerer og elitekæmpere.

Klubbens topinstruktører er blandt nogle af Danmarks højstgraduerede indenfor Shotokan Karate – med mange års undervisningserfaring, uddannelse og med instruktørgrader op til 7. dan, sort bælte.

 

 

 


Vi optager nye medlemmer året rundt. Uanset om du er ung, gammel, trænet eller utrænet, så er du velkommen hos Aarhus Shotokan Karate-Do. Vi har hold lige fra begyndende børn ned til 5 år og voksne begyndere samt sortbælter

Du er altid velkommen til at få en prøvetime eller to hos os, så bare kom. Det koster ikke noget er selvfølgelig uforpligtende. Kom iført løstsiddende tøj og bare fødder, så tager vi pænt imod dig. Efter træningen er der tid til en snak om træning, klubben og karate i det hele taget.


Er du interesseret, kan du se alle vores samt hvordan du tilmelder dig eller dit barn under fanen "Hold / tilmelding".

Hvis er under uddannelse kan få studierabat på dit kontingent hos os. Se mere under fanen "Hold / tilmelding".


Her træner vi

Vi træner på N. Kochs Skole på Sankt Johannes Allé 4 i Århus. Benyt indgang F og gå op på 1. sal. Så finder du os i gymnastiksalen.

Find os også på kortet nederst på hjemmesiden.

Kan du allerede noget karate og vil du bare gerne skifte til vores klub? Så find det hold, du tror passer dig bedst, og mød op. Du behøver ikke melde dig til først.

Har du spørgsmål? Skriv til info@aarhus-shotokan.dkHer kan du se en kort video, hvor vi viser. hvordan det ser ud, når vi træner karate:


Mere information

Se aktuelle planlagte aflysninger her.
 
Skriv til os på info@aarhus-shotokan.dk.
 

Facebook

https://www.facebook.com/groups/6351632711 er en lukket facebookgruppe, som bruger vi som diskussions- og nyhedsforum for medlemmer. Hvis du ikke allerede færdes der, så tilgå siden, og bed om at blive lukket ind.
  
 

 Find os lige her: